GREASEPAK  biologiskt underhållssystem för avlopp och att motverka odörer.

Biobergas unika biologiska underhållssystem för att att bryta ned fett, flott och oljor för kommersiella kök och livsmedelstillverkare. Motverkar även dålig lukt och minskar/tar bort  dyra transporter. (bra miljön val)
Systemet förhindrar ansamling av bl.a. fetter och oljor. *Är BBA-godkänd.

Hur funkar det?  

GP DMi-enheten är inställd på automatisk utmatning av en medelstor dos GP-vätska i köksavloppet varje kväll. När man byter vätska avges automatiskt en större dos (som sker var fjärde vecka). Kökschefen eller installatören kan med ett enkelt knapptryck ändra utmatningstid och mängd så att det passar rådande omständigheter.GP DMi doseringsenhet
Elegant, diskret, lätt att rengöra och kan vägg monteras fritt. Denna doseringsenhet tar inte upp någon golvyta och är väldigt enkel att installera och använda.
• Enkel design, få beståndsdelar
• Lätt att fylla på doseringsvätska
• Doseringsvätskan är lätt att lagra, hantera samt byta
• Välj mellan en batteridriven enhet eller en nätdriven enhet
• Minskar behov av manuell hantering av fett samt tömning och rengöring av fettavskiljare
• Miljövänlig, använder inga hårda kemikalier
• Motverkar stopp i avlopp och förhindrar dålig lukt.

På skåpets display visas vätskenivån så du alltid ser hur mycket väska som återstår. Om behållaren är tom eller om vätskenivån är mycket låg ljuder en varning från skåpet. När behållaren är tom byter du enkelt ut den med hjälp av en enkel, unik vridrörelse i en snabbanslutningsventil som är läckagesäker och ingen vätska går förlorad vid bytet.


*Minimerar behovet av onödiga transporter av fett från kommersiella kök och bidrar därmed aktivt till att minska utsläppen. Bra för miljön!FÖRDELARNA… 

GreasePak kan installeras nästan var som helst i köket GreasePAK en elegant, diskret och lätt att rengöra, fristående väggmonterad doseringsenhet som inte tar upp någon golvyta och är väldigt enkel att installera och använda.
• Enkel design, få beståndsdelar
• Lätt att fylla på doseringsvätska
• Doseringsvätskan är lätt att lagra,        hantera samt byta
• Välj mellan en batteridriven enhet eller en nätdriven enhet
• Kostnadseffektiv
• Minskar behov av manuell hantering av fett samt tömning och rengöring av fettavskiljare
• Miljövänlig, använder inga hårda kemikalier
• Motverkar stopp i avlopp och förhindrar dålig lukt.

GreasePak underlättar enormt för dig som vill hålla avloppet rent från fetter, oljor och odörer. Bakterierna i vätskan växer snabbt och frisläpper en samling kraftfulla enzymer som snabbt och effektivt bryter ner fett, olja och flott och annat organiskt material som kan orsaka stopp i avloppssystemet. Enhetens avancerade funktion gör den till ett bättre alternativ under förhållanden där vanliga bransch produkter är mindre effektiva, till exempel i miljöer med en liten mängd upplöst syre (t.ex. slutna avlopp) och där pH-nivån varierar.


FETT, OLJOR  NER I AVLOPPET OCH DÅLIG LUKT
DET ÄR OUND VIKLIGT

Kommersiella kök släpper ut naturligt höga halter av fetter, oljor i avloppet. Detta kan leda till långsamma avlopp och blockeringar som avger dåliga lukter och skapar oacceptabla hälso- och hygienrisker i köket.

Ett kommersiellt kök utan ett effektivt sätt att avlägsna fett kan strida mot bestämmelserna. GreasePak är ett mycket effektivt sätt att avlägsna fett - Fungera lagligt med fettfällor eller på egen hand.

ENLIGT BIO-KEMISTER 
OM TRADITIONELLA SYSTEM
 
Bio-enzymatisk behandling är ett erkänd metod för nedbrytning av fetter, oljor och fett (FOG) som deponeras i kommersiella köksavlopp. Traditionella doseringssystem är beroende av stora skrymmande tankar/ dunkar av kemikalier placerade på köksgolvet med en mekanisk pump. De stora tankarna tar upp värdefullt köksutrymme, är svåra att rengöra och kan väga upp till 25 kg, vilket skapar potentiella HACCP-problem. Spill från dessa kan vara extremt svårt att städa upp.

Lämplig för kommersiella kök? Fettavskiljare behöver tömning och hantering, vilket sällan händer. Brist på underhåll lämnar en full vattenbehållare, som lukt illa och lockar skadedjur och insekter. Rengöring av fettavskiljare är ett  "smutsigt" jobb vilket kan leda till köksföroreningar.

 3 SKÄL ATT ANVÄNDA GREASEPAK
En säker miljödygnet runt ! Året runt!

GODKÄND
Tusentals installationer, och det enda bioenzymatiska systemet som BBA-godkänd som en effektiv form av fettborttagning.

LÄTTANVÄND
Enkel drift, inget underhåll och inga skrymmande behållare på golvytan. bara sinnesro, varje dag..


KOMPAKT
Batteridrift (batteri i genomsnitt livslängd över 2 år)(Finns med nätaggregat,) Automatisk doseringsenheten tillräckligt liten för att installeras nästan var som helst. Montera den ensam eller tillsammans med fettavskiljare.

Två skruv
i vägen är allt som behövs för installation installera.(batteri drift 24månader

GreasePak är CE-certifierad och med tusentals fristående installationer är vi stolta över att säga att det fortfarande är det enda bioenzymatiska systemet som godkänns av British Agram (BBA) som en effektiv form av fettborttagning Ett kommersiellt kök utan ett effektivt sätt att avlägsna fett kan strida mot bestämmelserna. GreasePak är ett mycket effektivt sätt att avlägsna fett - det kan juridisktarbeta med fettavskiljareeller på egen hand.

Dimensioner: 400 x 135 x 110mm
Försäkran om överensstämmelse (EC declaration of conformity)
CE märktLågspänningsdirektivet (2014/35/EU)
EN 60335-1:2012 +A13:201
EN 60335-2-59:2003 +A1:2006 +A2:200
EN 62233:200
Certifierad för elektrisk Isolationsklass2
Designad och producerad I enlighet med EUOTA krav (European Union Ozon Trade)
Tillverkad i enlighet med europeisk standard
Producerad under kontroll av omfattande BSI ISO 9001:2015 kvalitetsledning

Beställ här Vill ha kontakt FAQ Hygenikx

PDF er

Klicka på knappen under för att ladda ner PDF er.

Kontakta oss för mer information eller en offert

0705 121972 eller [email protected] 

*(FOG)= fett, olja och föroreningar  


Nyhetsbrev klicka på bilden.